Dette skal du vide når du skal have nyt køkken

 In Hus & Have

Det er en større ombygning at få bygget en nyt køkken end man umiddelbart skulle tro. Der er mange ting man skal tage med i sine overvejelser, og der er mange beslutninger der skal træffes i forhold til indretning, prisen, materialer, firma osv. Det er en god ide at hente flere tilbud ind til projektet, for at få det tilbud der passer dig bedst. Hvis du kun får et enkelt tilbud på nyt køkken, kan man være uheldig at have fået ringet til en af de aller dyreste.

nyt-køkken

Der er 2 måder at få flere tilbud på. Du kan selv tage kontakt til 3 byggefirmaer, eller du kan sende ind opgave ind til os og lade os finde 3 rigtig godt match til netop dit projekt.

Indretning af køkken

Køkkenet er at at de rum de fleste benytter rigtig meget til madlavning, lektielæsning, og de daglige samtaler når man er kommet hjem fra arbejde. Derfor skal det naturligvis indrettes praktisk, så du nemt kan benytte dit køkken bedst muligt. Komfuret, køleskabet, håndvasken og bordpladsen er de vigtigste ring at få placeret, så det passer bedste efter dit ønske og behov. Flere køkkenfirmaer og byggefirmaer har et tæt samarbejde med en arkitekt. Så der er professionel hjælp at hente, hvis du ikke helt er klar over hvordan du vil have rummet indrettet.

Budget til nyt køkken

Priser på køkken svinger utrolig meget. Du kan få et lille køkken til 30.000kr inkl montering. Der finder også større luksus køkkener til langt over 100.000kr. Det er ikke unormalt at give over 55.000kr inkl montering for et køkken i dag. Nogle køkkenfirmaer tilbyder afdragsordning uden rente omkostninger. Så kan du betale køkkenet over 4 år i stedet for at skulle af med alle pengene på en gang. Firmaet du vælger til at montere køkkenet skal du typisk betale lidt med det samme og resten når det er monteret. Hvis ikke du har alle pengene til det nu, kan du måske låne penge i huset eller i banken til at betale håndværkeren. Der er flere måder bygge rummet op på i forhold til budget. Skal du have nyt loft og gulv samtidig? Skal der måske sættes spots op og males i forbindelse med det nye køkken? Henter du tilbud igennem HVBT.dk, vil vi sørge for at du får tilbud fra 3 virksomheder, der kan give dig en komplet løsning til dit drømme køkken.

Kontakt dit forsikringsselvskab

Du skal tage kontakt til dit forsikringsselskab inden du går i gang med det store køkkenprojekt. Ellers kan du komme ud for at de ikke vil dække hvis der skulle opstå en brand eller orkan. Du har mulighed for at tegne en forsikring imod tyveri af byggematerialer og skader på byggeri, men i de fleste tilfælde er håndværkerfirmaet eller køkkenfirmaer forsikret.

Få flere tilbud at sammenligne med

Når du skal have lavet nyt køkken kan det være svært at gennemskue hvilket firma man skal kontakte. For hvad er egentlig en fair pris? Hvad hvis jeg har fået fat i et firma, der har rigtig travlt, og derfor har givet en alt for høj pris? Ved at hente flere tilbud på dit køkkenprojekt kan du sammenligne priser og løsninger og på den måde kan du bedre danne dig et indtryk af hvilken løsning du synes passer bedst til dig. Det er ikke altid det billigste tilbud der er bedst. Det kan være det ene tilbud er billigere end det andet fordi tilbudet ikke er nær så omfattende.

Arbejdsopgaver

  • Nedtagning af det gamle køkken-
  • Vvseren etablerer afløb rør og amaturer
  • Elektrikeren trækker ledninger
  • Mureren pudser væggene, støber gulvet og lægger klinker
  • Tømreren sætter køkkenet op, laver loft og gulv
  • Maleren fuldspartler, sætter filt op og maler efterfølgende
Mest populære indlæg

Smid en kommentar

vandforbrughuset