HVBT på Twitter

 In Hus & Have

HVBT er nu på Twitter

Med sine 350.000 danske profiler et Twitter af af de største sociale medier i Danmark. HVBT er nu kommet på Twitter for at nå ud til mange flere kunder. Og dermed hjælpe så mange som muligt med at kunne hente op til 3 tilbud på håndværk inden for kortest tid.

HVBT-twitter

Via vores Twitter profil kan du tage kontakt til os for at søge hjælp til forskellige håndværksmæssige tiltag i hjemmet eller haven. Du kan også følge os for at se eller de oplæg vi kommer med, samt alle vores blogindlæg fra hjemmesiden der bliver delt på profilen, med tips og tricks.

HVAD ER HVBT?

HVBT er en dansk hjemmeside det er specialiseret sig i at skabe den rette kontakt med din private forbruger med 3 professionelle virksomheder, der lavet alt inden for bygge og anlægsbranchen.

Det kunne f.eks være malerarbejde, tømrerarbejde, murerarbejde, nybyggeri, tilbygninger, renoveringer.

Flere år i byggebranchen har givet os en bred vifte af dygtige samarbejdspartnere. På den måde kan vi hjælpe dig med at indhente 3 uforpligtende tilbud, uanset hvor i landet du måtte bo. Gennem tiden har vi lavet en bredvifte af opgaver, både de mindre opgaven til de rigtig støre projekter

Hvad koster det at benytte HVBT?

Hos HVBT kan du frit søge hjælp til at indhente 3 tilbud på alt håndværk. Vores service er 100% gratis og uforpligtende for dig at benytte. Alt du skal gære er at indsende din opgave med en kort beskrivelse.

Det vil ca tage dig 2 minutter at udfylde formularen. Derefter vil vi tage kontakt til dig for at sikre os at vi har alle de rigtige oplysninger. Når alt dette er klarer vil vi sende opgaven ud til vores samarbejdspartnere i HVBT systemet.

Via systemet kan du se hvilke håndværkere der er udvalgt til projektet. De vil hver i sær komme med er bud på hvad det kommer til at koste. Hvis du kan lide hvad du ser, skal du bare trykke accepter.

Recent Posts

Smid en kommentar

solcelleenergivandforbrug