LIDT OM OS

Hvbt.dk startede tilbage i 2016. Til dagligt hjælper vi danskere landet over med at hente op til 3 tilbud fra håndværkere, der er relevante for bygge eller renoveringsprojekt. Efterhånden som tiden er gået har vi formidlet mere end 1000 opgaver i Danmark.
Vi tror på det gode i alle og mener at sammen kan vi udrette mere. Vi er ikke selv håndværkere, vi er marketers og derfor har vi begge brug for hinanden.
Alle vores samarbejdspartnere arbejder professionelt og yder altid deres bedste for at give dig den bedste oplevelse, hver gang du skal have en opgave udført.

VORES VISION

Vores første prioritet er at gøre det så nemt for den enkelte forbruger at hente flere tilbud på opgaver, i og uden for hjemmet. Det tager ganske få minutter at sende sin opgave ind.
Efterfølgende skal man bare vente på at man bliver ringet op af den første håndværker inden for 24 timer, der vil give dig vejledning samt tilbud.
Når man skal have lavet noget i hjemmet, vil man gerne have nogle flere tilbud, så man har noget at sammenligne med. Nogle opgaver kan være en stor mundfuld, derfor mener vi at det er vigtigt at finde de rette fagfolk til opgaven. Det er gratis og uforpligtende at benytte vores service.