Priser på håndværkere & håndværkertilbud

Som privat forbruger og erhvervsdrivende kan du indhente tilbud fra håndværkere, helt gratis og uforpligtende. Alle håndværkerfirmaer vi samarbejder med har gennemgået en grundig kvalificeringsprocess. Hvilket er med til at sikre dig at alle de opgaver du skal have udført bliver gjort med den bedste kvalitet.

Du kan vælge en eller flere af alle de håndværker services vi tilbyder her under. Når du har fundet den håndværker service du ønsker at indhente håndværkertilbud på, skal du blot indsende din opgave til os. Herfra tager vi over og sørger for du får den rette kontakt til professionelle håndværkere, der kan udføre arbejdet for dig.

Indhent tilbud på alle håndværker ydelser

Sådan fungerer det

 • Beskriv din håndværker opgave & indsend den
  Du vil blive ringet op inden for 30-60 minutter, til en gennemgang af din opgave med en vores flinke medarbejdere.
 • Vi finder de bedste håndværkere
  Din opgave bliver nu delt i vores netværk og matches med de 3 bedste håndværkerfirmaer, der står klare til at udføre arbejdet for dig.
 • Modtag & gennemgå dine uforpligtende tilbud
  Fra du har indsendt din håndværker opgave til os, går der typisk kun 24-48 timer før du har modtaget det første håndværkertilbud på din opgave.
 • Vælg den bedste håndværker
  Du står nu frit stillet, til at vælge hvilket af de håndværkertilbud du har modtaget, du ønsker at gøre brug af.

Husk det er uforpligtende og gratis at benytte vores service. Hvis du ikke mener de tilbud har modtaget passer dine behov, så er du velkommen til at indhente yderligere 3 håndværkertilbud på din opgave.

Mangler du hjælp fra et håndværkerfirma?

Vi yder en landsdækkende service og dækker alle service fag.
Indsend din opgave til os i dag og så hjælper vi dig med,
at få skabt den rette kontakt til en håndværker der kan hjælpe dig.