MURER TILBUD

LANDSDÆKKENDE SERVICE & PROFESSIONELLE FAGFOLK

  • Modtag tilbud på under 24 timer
  • Få op til 3 tilbud på din opgave
  • Alle opgaver kan løses, store som små

INDSEND DIN OPGAVE

INDHENT 3 MURER TILBUD

Gratis & Uforpligtende - Vi udfører alt i mureropgaver!

Hos hvbt.dk samarbejder vi med over 40 murerfirmaer Danmark over. Når du sender din mureropgave finder vi frem til op til 3 murerfirmaer, der kan løse netop din opgave til perfektion. Læs længere nede, hvis du vil vide mere omkring hvad en af vores murere kan hjælpe dig med.

Beskriv og indsend din mureropgave til os, så deler vi den i vores netværk.

Bliv kontaktet af professionelle murermestre fra dit lokalområde.

Mureren kommer gerne uforpligtende hjem forbi dig og ser på opgaven.

Vælg det bedste byggetilbud og start dit byggeprojekt med en professionel murer.

Omfugning

Man siger at godt murværk holder i over 100år. Selvom et hus eller en garage holder rigtig længe, kan det godt blive nødvendigt at skifte fugerne undervejs så det kommer til at stå som nyt, og der ikke trænger fugt ind.
En murer har helt styr på om det hus trænger eller snart kommer til det. Hent et murer tilbud hos håndværker-byggetilbud og kom et skridt tættere på et godt resultat.

Filtsning / Vandskuring

Når du vandskurer og filtser selv sker det ofte at mørtel laget bliver for tykt, hvilket vil medføre at det skalder af. Hvis du ikke ved hvad du laver kan der også opstå krakeleringsskader. derfor er det en god ide hente et murer tilbud.
Der er noget helt magisk ved at få filtset dit hus eller en garage. Det giver dit hus et helt nyt og moderne look. Filtsning er typisk i en grå mørtelfarve. Vandskuring kan fåes i hvid, rød, gul, grøn, blå, brun og mange flere farver.

Du kan indsende din opgave fra PC, Tablet & Smartphone.

Vi har formidlet mere end 1.000 opgaver i hele landet.

Vi indhenter op til 3 tilbud til dig på din opgave.

Du planlægger selv din opgave med byggefirmaet.

Badeværelse renovering

Badeværelset er et meget vigtigt rum. Det er et rum vi alle bruger flere gange dagligt. Murere er specialister i at lave badeværelser, så det ser virkelig godt ud.
Der er meget, man skal huske når man laver et badeværelse. Hvis man ikke har vådrumssikret sit badeværelse ordenligt inden man ligger fliser, vil man ende med at få vandskader og skulle pille klinkerne og fliserne op igen. Hent at murer tilbud hvis du vil have det udført korrekt.
Når gulvet støbes er det vigtigt at der er det rigtige fald, så vandet render over til risten. Gulvet har en vis tørretid og hvis det hærder for hurtigt vil det slå revner.

Tilbygning / Garage

Måske har du købt et hus, som du gerne vil have større. Måske savner du at have en udestue at være inde i om sommeren. Måske mangler du en garage din bil eller ting kan stå i.  Murere bygger garager og diverse tilbygninger i mursten
Når du bygning eller en tilbygning er det mange ting du skal tage højde for. en murer ved at om sådanne opgaver. Først skal grunden støbes, der skal mures en sokkel på, typisk i lecablokke.
Der er så mange forskellige forbandter man kan få sit hus muret op i. udover det et det mange regler der gør sig gældende i forhold til kullebrosisolering, bindere osv.
Det er en rigtig god ide at man henter et murer tilbud, og ikke bare kaster sig ud i sådan et projekt selv, hvis ikke du har en murerudannelse. Der er så mange regler der gør sig gælende og det kan hurtigt ende i byggesjusk.

Renoveringer

Murere laver mange renoveringer. Har du en betontrappe der er i dårlig stand, en fuge der er sprunget, en mursten der skal skiftes eller er pudsen faldet af din væk, så er det godt at hente et murer tilbud.
I nogle tilfælde et det nødvendigt at få en murer ud og kigge på din opgave inden der begynder at trænge fugt ind i soklen eller i murværket.  Jo længere man venter, jo værre bliver din skade og jo mere skal du punge ud.

MANGLER DU HJÆLP FRA EN HÅNDVÆRKER?

Vi yder en landsdækkende service og dækker alle service fag.
Indsend din opgave til os i dag og så hjælper vi dig med,
at få skabt den rette kontakt til en håndværker der kan hjælpe dig.