TILBUD PÅ TØMRER

LANDSDÆKKENDE SERVICE & PROFESSIONELLE FAGFOLK

  • Modtag tilbud på under 24 timer
  • Få op til 3 tilbud på din opgave
  • Alle opgaver kan løses, store som små

INDSEND DIN OPGAVE

FÅ 3 TILBUD PÅ TØMRERMESTER

Gratis & Uforpligtende - Vi udfører alt i tømrerarbejde!

Vi hjælper dig med at indhente tilbud fra relevante håndværkere, når du sender din opgave ind. Vi har kontakt til arkitekter, byggesagkyndige, elektrikere, murere, tømrer, VVS-folk, malere, totalentreprenører og andre håndværkere, der kan være relevante for dit byggeprojekt. Du modtager tre tilbud fra professionelle fagfolk, der er fuldstændig gratis og uforpligtende for dig, og så er resten op til dig.

Beskriv og indsend din tømreropgave til os, så deler vi den i vores netværk.

Bliv kontaktet af professionelle tømrermestre fra dit lokalområde.

Tømreren kommer gerne uforpligtende hjem forbi dig og ser på opgaven.

Vælg det bedste tømrertilbud og start dit byggeprojekt med en professionel tømrer.

Generelle tømreropgaver

Vi kan hjælpe dig med alle typer tømreropgaver, store som små og vi er landsdækkende. Vi samarbejder udelukkende med professionelle tømrermestre der alle har en stor erfaring og god service.
Få hjælp til opsætning af skillevægge, nyt tag, udskiftet køkkenet, tilbygning til huset, lagt nyt gulv, opsat nye paneler, opsætning og renovering af trapper og meget mere.

Du skal blot indsende din opgave til os, så sørger vi for at finde en professionel håndværker i dit lokalområde der kan hjælpe dig med din byggeopgave. Det er gratis & uforpligtende at bruge vores service. – Indhent 3 byggetilbud her

Gulvtilbud

En tømrer kan oftest klare de fleste gulvopgaver for dig, uanset om du skal have hjælp til gulvslibning, gulvafhøvling, lagt nyt gulv, gulvlakering eller andre typer gulvopgaver.
Indsend din opgave til os i dag, så hjælper vi dig med at få skabt den rette kontakt til en professionel tømrer i lokalområdet, der kan hjælpe dig med din gulvopgave.
Hvad end du er ude efter, kan vi formidle relevante tilbud til dig. – Indhent gulvtilbud nu

Du kan indsende din opgave fra PC, Tablet & Smartphone.

Vi har formidlet mere end 1.000 opgaver i hele landet.

Vi indhenter op til 3 tilbud til dig på din tømreropgave.

Du planlægger selv din opgave med tømrerfirmaet.

Køkken tilbud

Skal du have hjælp til at få renoveret køkkenet el. moderniseret køkkenet? Så har vi en tømrermester klar til at kunne hjælpe dig godt fra start.
Vi samarbejder med professionelle tømrere i hele Danmark, der alle har gennemgået et grundigt kvalitetstjek. Dette udføres for at kunne give dig den bedste oplevelse overhovedet muligt.
Hvad end det drejer sig om nyt køkken, renovering af køkken, udskiftning af køkken, modernisering af køkken eller andre køkkenopgaver, så har vi den rette tømrer klar til rådighed.

CARPORT / GARAGE TILBUD

Skal du bygge ny carport, ny garage, bygge garage til huset eller ombygge garagen – uanset opgavens størrelse og art, kan du få hjælp fra vores byggefirmaer. Vi sørger for at sætte dig i kontakt med flere tømrermester, der har et indgående branchekendskab. Du får den faglige ballast til din byggeopgave og er sikker på et højt kvalitetsniveau, når du skal renovere garagen, bygge ny carport, ny garage, tilbygning af garage, tilbygning af carport.
Send din opgave ind allerede nu, så er du godt på vej til at virkeliggøre din boligdrøm. Du modtager snarest tre forskellige tilbud på din garage / carport opgave og kan gå i gang med at vælge det bedste byggefirma ud.

Tagtilbud

Kravene til en tagrenovering er vidt forskellige, alt afhængigt af hvilken type tag der er tale om. Et tegltag skal naturligvis ikke renoveres som et skifertag, og når du indsender dit tagprojekt til os, sørger vi for at du modtager tilbud fra professionelle tagmænd, der kan udføre alle typer tagrenovering på alle typer tage.
Vi kan sørge for alt fra selve tagkonstruktionen og undertag til lægningen af det nye tag. På den måde er vores veluddannede hænder med gennem alle processerne af tagrenovering. Inden arbejdet påbegyndes sørger vi for en grundig gennemgang af taget for at fastslå behovet. Er en reparation af det eksisterende tag tilstrækkeligt, eller er det mest rentabelt at skifte det hele?
Vi kan lave alle typer tag og tagopgaver. Du får altid et godt uforpligtende tilbud fra 3 tømrermester, der har en stor erfaring i at arbejde med tage og tagrenoveringer.
Vi udfører blandt andet:
Lægning af nyt tag
Indretning af uudnyttede taglofter
Tagrenovering
Kvistearbejde
Lægter og spær
Forsikringsskader
Vedligeholdelse af taget

Tilbud på nybyg

Når man gerne vil nybygge, er der en bred vifte af opgaver, der skal løftes. Vi er Danmarks førende formidler af tilbud indenfor formidling af håndværkertilbud. Vores leverandører kan derfor give tilbud på alle opgaver indenfor nybyggeri.
Ved nybyg er der naturligvis nogle ting, man er nødt til at være opmærksom på. Som ved det meste andet nye byggeri er man forpligtet til at søge  byggetilladelse. I landets større byer kan behandlingstiden af din byggetilladelse godt tage over et halvt år. Vil du vide nærmere om hvor lang tid det tager, kan du lave en forespørgsel til kommunen, om hvad den forventede behandlingstid er.

Generelle tømrertilbud

Mangler du hjælp fra en tømrer & snedkervirksomhed? Vi kan hjælpe dig med alt fra døre/vinduer, gipsopsætning, tagrenovering (inkl. eternit), boligrenovering, modernisering, nybyg, ombyg og tilbyg. Der går ikke engang 24 timer fra din opgave sendes ind til du modtager det første tilbud fra en tømrer & snedker på din opgave.
Tømrer & snedkermestrer kan udføre alt slags arbejde om det er døre/vinduer, gipsopsætning, tagrenovering (inkl. eternit), boligrenovering, modernisering, nybyg, ombyg eller hjælp til tilbyg .Der er ikke den opgave de ikke kan være behjælpelig med for dig!

MANGLER DU HJÆLP FRA EN HÅNDVÆRKER?

Vi yder en landsdækkende service og dækker alle service fag.
Indsend din opgave til os i dag og så hjælper vi dig med,
at få skabt den rette kontakt til en håndværker der kan hjælpe dig.